SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Stockholm Simklubb
Grundad 1895
 
Anmälan

Intresset att simträna med IFK Stockholm Simklubb är stort och vi kan endast erbjuda enstaka nya medlemmar plats varje termin. I samband med terminsstart görs bedömning om nyintag till de olika grupperna i mån av plats. Gruppindelning sker främst efter simvana/-nivå och till viss del även efter ålder. För barn födda 2008 eller tidigare (från högstadiet och uppåt) som vill börja träna hos oss finns lediga platser. 

 

Vid intresse att börja simma hos oss, välkommen att anmäla ditt barn i samband med terminsstart via hemsidan! Observera att vi inte tar emot anmälningar via e-post.

Befintlig kölista

IFK Stockholm Simklubb tillämpar inte kösystem efter 2022.

 

Befintlig kölista administreras fram till dess att den är hanterad. Vid erbjudande om plats utgår bedömningen i första hand från hur länge man har stått i kö, men vi tar även hänsyn till ålder, tidigare simvana, om man har syskon som simmar i klubben eller förälder som är engagerad i styrelsen. Ibland görs även nyintag under terminen.

 

För att få en så "aktiv kölista" som möjligt görs årliga utskick av kölistan där svar krävs för att man ska få stå kvar i kön. Om sökanden inte svarar på erbjudande om plats inom utsatt tid stryks man från kön. Om man blir erbjuden plats och väljer att avstå stryks man från kön. OBS! Sökanden ansvarar för att kontaktuppgifter är aktuella, vid behov av uppdatering maila till info@ifkstockholmsimklubb.se 

 

Vi har inte möjlighet att svara på frågor om hur man ligger till i kön. Så snart vi har möjlighet att erbjuda en plats hör vi av oss. 

 
Instagram