SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Stockholm Simklubb
Grundad 1895
Bokningsregler

Bokningen är bindande. För full återbetalning av träningsavgiften ska avbokning göras skriftligt till info@ifkstockholmsimklubb.se senast 7 dagar innan första träningstillfället. Vid speciella omständigheter kan styrelsen besluta om full återbetalning även vid senare avbokning. Medlems- och administrationsavgiften betalas aldrig tillbaka.

 

Alla grupper till vårterminens simskoleverksamhet är fulla. Platser till höstterminen 2024 släpps den 5:e juli.

 

 

För att bli medlem i en förening betalar varje person en medlemsavgift. Eventuella undantag framgår i föreningens stadgar eller av årsmötesbeslut, t.ex. kan en hedersmedlem vara avgiftsbefriad. Föreningens medlemsavgift beslutas av föreningens medlemmar vid föreningens årsmöte. Medlemsavgiften avser hela verksamhetsåret, dvs. en person är medlem hela året om hen någon gång under året betalat medlemsavgift till föreningen.

 

Medlemsavgifter ska inte förväxlas med avgifter för att delta i den idrottsliga verksamheten. Avgifter för att delta i verksamheten kan t.ex. vara terminsavgifter, träningsavgifter eller verksamhetsavgifter och dessa beslutas nödvändigtvis inte av årsmötet. Det är viktigt att föreningen skiljer på medlemsavgift och andra avgifter i föreningen så att det tydligt framgår för blivande och nuvarande medlemmar vad som är vad.

En obetald medlemsavgift påverkar vanligen rösträtten vid årsmötet och kan också leda till uteslutning. En obetald terminsavgift eller annan avgift som relaterar till betalning för en tjänst eller liknande får inte omedelbart samma verkan.

 

Om man redan är aktiv medlem i IFK Stockholm Simklubb och vill ta en paus från simträningen erbjuds man återfå sin plats om utrymme finns. 

Medlemsavgift

Föreningen tar ut en medlemsavgift som betalas årsvis och betalas för varje aktiv individ.

 

Nuvarande kostnad för årligt medlemskap i IFK Stockholm Simklubb: 250kr

Terminsavgifter
  • Medlemmar betalar 1300 kr/termin (start ht 2023) 
  • Föreningen sponsrar terminsavgiften för tränare och hjälptränare  
  • Stödmedlemmar (frivilligt ekonomiskt bidrag för att stödja klubbens verksamhet. Stödet går bl.a. till att subventionera lägeravgifter)

Alla tränare i IFK Stockholm Simklubb som deltar i simundervisning betalar reducerad terminsavgift.   

 

Om plånboken är för liten för att täcka medlemsavgiften, kontakta föreningens kassör.

 

Sista betaldag är den 15 augusti för höstterminen och den 15 december för vårterminen.

Administrationsavgift

Vid betalning av medlems- och träningsavgift tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr.

 
Instagram